Language Nederlands English

Home

Technisch en medisch schrijvers, copywriters

Wij zijn altijd geïnteresseerd in goed gekwalificeerde, ervaren freelance schrijvers voor, onder andere, de terreinen marketing, technisch en medisch.

De meeste projecten betreffen Nederlands- of Engelstalige schrijfopdrachten, maar wij voeren ook opdrachten in andere Europese talen uit.

Copywriters

Wij zoeken creatieve copywriters voor het schrijven van onder meer brochures, websites, jaarverslagen etc. Wij hebben zeer uiteenlopende opdrachtgevers, zoals reclamebureaus, grotere bedrijven, non-profitinstellingen en overheden. De opdrachten zijn dan ook zeer gevarieerd en bieden een interessante uitdaging voor goede schrijvers.

Technisch schrijvers

Voor het uitvoeren van technische schrijfopdrachten en het adviseren van klanten op dit gebied zoeken wij getalenteerde technisch schrijvers. De opdrachten zijn met name afkomstig van toonaangevende IT-organisaties, de overheid en grotere bedrijven. Voor deze opdrachtgevers schrijven wij onder andere onlinehelpsystemen, inhoud voor e-learning, handleidingen en proces- en productbeschrijvingen.

Medical writers

Bent u een ervaren medical writer en hebt u een relevante medische achtergrond of opleiding? Dan zijn wij zeer in u geïnteresseerd. Voor (bio)farmaceutische bedrijven, producenten van medische hulpmiddelen en apparatuur, advies- en bestuursorganen en uiteenlopende onderzoeksorganisaties en –bedrijven voeren onze bureaus regelmatig medische schrijfopdrachten uit. Deze opdrachten betreffen het schrijven of herschrijven van onder meer bijsluiters in patiëntvriendelijke taal en ICF’s (Informed Consent Form), het actualiseren van SPC’s (Summary of Product Characteristics) op basis van nieuwe productinformatie en het aanpassen van bijsluiters aan nieuwe voorschriften.

 

Aanmelden doe je via onze aanmeldingspagina.

Let op: vergeet niet referenties op te geven.