Language Nederlands English

Home

Vertalers en revisoren

Wij zijn voortdurend op zoek naar professionele freelancevertalers en revisoren, vooral voor combinaties van de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Maar we nodigen je ook uit om te reageren als je vertaler of revisor in een andere talencombinatie bent. Vertaalervaring, specialistische kennis en ervaring met CAT-tools zijn belangrijke selectiecriteria. Ook een proefvertaling kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Specialisaties

Wij zijn zeer geïnteresseerd in freelancers met een of meer van de volgende specialisaties:

Medisch, farmaceutisch, chemisch

Financieel

Juridisch

Technisch

Ook goede allround vertalers en revisoren nemen wij graag op in ons bestand. Klik op de volgende koppeling voor meer informatie:

Algemeen

Voor de nabewerking van teksten die met behulp van automatische vertaalsystemen zijn vertaald, zijn wij op zoek naar specialisten op het gebied van post-editing:

Post-editing

Aanmelden 

Aanmelden doe je via onze aanmeldingspagina.

Wij ontvangen erg veel aanmeldingen, waardoor wij niet altijd in staat zijn om een aanmelding direct in behandeling te nemen. Hoewel wij ons uiterste best doen om jouw aanmelding zo snel mogelijk te beoordelen, kan dit soms wat meer tijd in beslag nemen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.