Language Nederlands English

Home

Ondernemingen

De WCS Group bestaat momenteel uit acht zelfstandige ondernemingen in Nederland en België, die worden aangestuurd door de holding in Leiden.

Alle ondernemingen worden gekenmerkt door uitzonderlijk hoge standaards op het gebied van kwaliteit (vrijwel alle communicatiebedrijven zijn ISO-gecertificeerd) en door bedrijfsresultaten die ruim hoger liggen dan die van vergelijkbare ondernemingen in deze markt. De WCS Group heeft internationale ambities die niet beperkt blijven tot de Benelux.

U kunt bij alle bedrijven van de groep terecht voor het gehele dienstenpakket. Sommige bedrijven zijn echter wat meer gespecialiseerd in een specifieke branche dan andere.

Business Translation Services B.V.

Totaalaanbieder in het hart van Rotterdam, sterk in alle aspecten van zakelijke communicatie. Juridisch, verzekeringstechnisch, bancair, maritiem.

www.btsrotterdam.nl
www.zakelijkvertaalbureau.nl

L&L Documentation & Translation B.V.

Focus op productie, advies en training op het gebied van meertalige technische documentatie:
ICT, maritiem, agrarisch, lucht- en ruimtevaart.

www.landl.com

Vertaalbureau Bothof B.V.

Een van de oudste vertaalbureaus van Nederland, gevestigd in Nijmegen, biedt een schat aan ervaring voor vrijwel alle zakelijke branches. Technisch, juridisch, economisch.

www.bothof.nl
www.technischvertaalwerk.nl
www.agrarischvertaalbureau.nl
www.juridischvertaalwerk.nl

Wilkens B.V.

(Handelend onder de naam Wilkens c.s. Vertalers, Tolken & Technical writers) De bakermat van de WCS Group, toonaangevend in de Benelux, met een sterke vertegenwoordiging in de medisch-farmaceutische en juridische markten.

www.wilkens.nl
www.medicaltranslations.nl
www.overheidsvertalingen.nl

Wilkens c.s. Vertalers & Tolken

Het Belgische zusterbedrijf van Wilkens B.V. Dit vertaalbureau in Gent is een belangrijke speler op het hoogste niveau in België voor nationale en Europese overheden en bedrijven.

www.wilkens.be
www.medicaltranslations.be
www.overheidsvertalingen.be

Wilkens Computer Systems (WCS) B.V.

Fullservice leverancier van hard- en software, systeembeheer en netwerkbeheer, zowel voor de groep als voor derden.

www.wcsbv.nl

Wordhouse ATS B.V.

Wordhouse ATS in Amsterdam is een van de eerste bureaus voor software-localisatie in Nederland en levert daarnaast copywriting en journalistieke teksten van hoge kwaliteit.

www.wordhouse.com