Language Nederlands English

Home

WCS Group Academy

Als je bij de WCS Group werkt, merk je dat wij veel waarde hechten aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Om die reden is de WCS Group Academy opgericht.

Interne opleidingen

Als nieuwe medewerker volg je een introductieprogramma van de Academy. Hierin maak je kennis met de bedrijfscultuur van de WCS Group, met onze manier van werken en met het gecertificeerde kwaliteitssysteem dat de bedrijven gebruiken.

Ook in je verdere carrière bij de WCS Group zul je regelmatig trainingen, cursussen en workshops bij de Academy doen. Bijvoorbeeld Communicatietraining, Onderhandelen, Salestechnieken etc. Al deze opleidingen en trainingen volg je samen met een klein aantal collega's. Door de beperkte groepsgrootte is er veel ruimte voor individueel contact en de beantwoording van vragen.

Opleidingsplan

Daarnaast zal de WCS Group Academy je ondersteunen bij het opstellen van een opleidingsplan voor de verdere ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. De Academy screent en selecteert hiervoor ook externe opleidingen die aansluiten op de cultuur en bedrijfsbehoeften van de WCS Group.